Скандал з українським телеканалом: з'явилися нові викриття
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з українським телеканалом: з'явилися нові викриття

Скандал з українським телеканалом: з'явилися нові викриття
Джерело:  censor.net.ua

У мережі опубліковані нові фрагменти листування колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на матеріал журналіста Сергія Іванова на Цензор.нет.
Іванов відзначає, що поштова скринька Столярової була розкрита хакерами. Велика частина її листування відведена Шувалову - раднику колишнього члена Партії регіонів Сергія Льовочкіна і члену наглядової ради Inter Media Group від її власника - GDF Media limited. Раніше СБУ неодноразово намагалася видворити його з України.


Початок листування припадає на березень 2014 року - розпал так званої "російської весни".


Виходячи з цього повідомлення, журналіст припускає, що після втечі з України колишнього президента Віктора Януковича Шувалов продовжував підтримувати з ним контакти.



Також опубліковано фрагмент листування Столярової з російським політтехнологом Романом Івановим про те, як російський телеканал РЕН-ТВ 3 травня 2014 року після трагедії в Будинку профспілок відправляє її в Одесу.




Також Столярова розповідає про те, як пішла з РЕН-ТВ і влаштувалася на "Інтер".



Також Іванов опублікував докази співпраці Шувалова і Столярової з бойовиками ДНР:


Раніше повідомлялося, що колишній шеф-редактор телеканалу "Інтер" Марія Столярова образила українців, назвавши їх "дрібними людцями", а Україну обізвавши "мерзенною країною".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?