НП з літаком Тель-Авів - Київ: на борту виявився відомий бізнесмен
Категорія
Події
Дата публікації

НП з літаком Тель-Авів - Київ: на борту виявився відомий бізнесмен

НП з літаком Тель-Авів - Київ: на борту виявився відомий бізнесмен
Джерело:  Країна.ua

Одним зі 182 пасажирів на борту авіалайнера, який вилетів з Тель-Авіва до Києва і раптово запросив аварійну посадку, виявився відомий київський бізнесмен Гарік Корогодський.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Страна.ua ».
«Був стрес. Сімом потрібна була медична допомога: серце, нерви. Після того, як приземлилися, всі дуже жваво брали талончики на харчування», - розповів Корогодський, відповідаючи на питання, що відбувалося на борту літака під час посадки.
«Це був третій літак за політ. Перший взагалі не злетів. Виліт був запланований на шосту вечора. Пасажирів протримали в ньому більше години, а після поміняли борт. Сказали - не працював кондиціонер. Злетіли на другому. І незабаром повідомили, що сісти буде проблемно через поломки шасі. Посадка буде аварійною. У Тель-Авіві», - продовжив Корогодський.
Відповідаючи на репліку журналістки про те, що компанія «Ель Аль» славиться своєю суворою системою безпеки, Корогодський сказав: «Вони все перевіряють».
«Але така ось технічна обставина і збіги, що два літаки в один рейс виявилися проблемними - це, звичайно, насторожує ... Та ні, це фарт. Я написав пристойний заповіт, поки сідав в літак. Більш того, я його написав і сфотографував на телефон. Подумав: якщо комп'ютер розіб'ється, телефон залишиться», - згадує бізнесмен.
«Я намагався його відправити. Мені телефон весь час давав помилку. "Спробуйте ще ...". Чого? Який б..ть?! Знаєте, є хороший анекдот, як єврей пише заповіт. Дружині Сарочці заповідаю $300 тис., діткам - по $150 тис., братові - $100 тис. Потім зупинився писати і вимовив: «Б ... ть, де я візьму стільки грошей?», - розповів Корогодський.
Як повідомляв ONLINE.UA, літак здійснював рейс Тель-Авів-Київ 18 серпня. Він вилетів з Ізраїлю о 21:34, проте через двадцять хвилин на злітно-посадковій смузі був виявлений шматок гуми від шасі. Пілоти літака, на борту якого перебували 182 пасажири, прийняли рішення повернутися в аеропорт вильоту. Ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?