Росіян в Сирії впіймали на лицемірній "допомозі": з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіян в Сирії впіймали на лицемірній "допомозі": з'явилися фото

Росіян в Сирії впіймали на лицемірній "допомозі": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі звернули увагу на лицемірство військових РФ, які займаються розмінуванням сирійської Пальміри від російських же касетних бомб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter групи Conflict Intelligence Team.
"Російські сапери розміновують Пальміру від російських касетних бомб РБК-500 АТ-2,5РТМ", - йдеться в повідомленні.
Експерти відзначають, що раніше залишки таких бомб були помічені на фото армії президента Сирії Башара Асада, яка штурмувала Пальміру.
"У фейсбуці проасадівського угруповання "Сили Тигра" опубліковані фотографії з Амірії - північного району Тадмору, сучасного міста на південь від Пальміри, де прихильники Асада наступають на позиції терористичного угрупування "Ісламська Держава". При цьому на передньому плані видно посеред вулиці залишки касетної бомби РБК-500 (швидше за все, РБК-500 АТ-2,5РТМ), подібні до яких раніше знаходили в інших районах, де діють російські ВКС", - йдеться в повідомленні Conflict Intelligence Team в Facebook.



Користувачі соцмережі вражені й обурені лицемірством росіян:
HELO: "За свіжими даними розвідки, ми воювали самі з собою (с) Б.Гребенщиков"

Observer: "Це вони речдоки від Гаазького трибуналу так ховають".

Alexander: "повинні бути вилучені свої ж ракети щоб потім ще раз ними е ** нути по дітях. Як православненько".

Соколов Сергій: "Самі підривали Пальміру, самі замінували, самі розмінували, а потім ще концерт дали! Подвійний піар: і ІДІЛ і "рятувальників".
Раніше повідомлялося, що журналіст і відомий пропагандист президента Росії Володимира Путіна Дмитро Смирнов показав відео авіаударів військово-космічних сил РФ по Сирії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?