Порошенко в Харкові відкрив символічну станцію метро: в соцмережах вже жартують
Категорія
Культура
Дата публікації

Порошенко в Харкові відкрив символічну станцію метро: в соцмережах вже жартують

Порошенко в Харкові відкрив символічну станцію метро: в соцмережах вже жартують
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 19 серпня, в ході свого робочого візиту до Харкова президент України Петро Порошенко відкрив станцію метрополітену "Перемога".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRoom.
Кореспондент видання з місця подій повідомляє, що захід, запланований на 12.00, почався із запізненням приблизно на годину. Як повідомляє кореспондент, можливо, плани порушило повідомлення про мінування розташованого в ста метрах від станції будівлі ломбарду.
Перед відкриттям станції метро всіх присутніх змусили пройти через металеву рамку, пише ЗМІ.
Охороняли спокій президента кілька сотень співробітників поліції і Нацгвардії, відзначає видання.
Всередині станції метрополітену, де Порошенко зустрів хор в національних костюмах, президент передав начальнику нової станції символічний ключ з написом "Перемога 2016".
Після цього Порошенко вручив державні нагороди та почесні звання харків'янам.
У соціальних мережах вже жартують з приводу того, що сталося.
«Відкриття станції метро в Харкові стало можливим в тому числі завдяки децентралізації. За 2 роки ми вдвічі збільшили місцеві бюджети», - написав Порошенко в своєму офіційному Twitter.
«Років тридцять будували цю станцію, а відкрили її, звичайно ж, завдяки децентралізації», - саркастично коментує запис Порошенка користувач sea war wall.
«Приємно, що Харків зустрічає ювілей Незалежності та День міста запуском нової станції метро з фантастичною назвою - "Перемога"!», - також написав в Twitter Порошенко.
«1. Знайомі з часів Януковича годинні перекриття вулиць. 2. показушні замальовки асфальту. 3. Ст.м. «Перемога» будували 24 роки», - зазначає під записом в Twitter Sergio.
«Наступні будуть "Здобули", "Ганьба" і "Зрада», - іронізує над назвою станції метрополітену в Харкові користувач Palpalych.
«Протилежний кінець зеленої гілки потрібно перейменувати на станцію «Зрада» і їздити нескінченно з одного кінця в інший», - написав у Twitter користувач tom joad і опублікував іронічне фото.



"Станція" Зрада ", перехід на станцію" Ганьба "," І пересадочна "Боротьба, что тривае", - жартують користувачі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі опубліковано відео, на якому показано, як робітники в Харкові показушно фарбували асфальт, готуючись до приїзду в місто президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?