Аваков зробив сумну заяву про злочинність в Україні: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков зробив сумну заяву про злочинність в Україні: з'явилося відео

Аваков зробив сумну заяву про злочинність в Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Зростання рівня злочинності в Україні пов'язане з тим, що поліція перестала закривати нерозкриті справи, з доступністю зброї з фронту і низьким рівнем достатку населення, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
"Багато дуже спекуляцій останнім часом про те, що зростає злочинність, і в рази збільшуються злочини. Це правда так, за статистикою, на 30-40%», - сказав Аваков.
«Але правда також і в тому, що ми перестали, як раніше, закривати нерозкриті злочини. Ми перестали не вносити в обліки, тобто, ми реєструємо все, і закриваємо тільки ті справи, за якими завершили провадження або немає складу злочину», - пояснив глава МВС.
«Це дає коливання в статистиці. Крім того, реальне зростання є за рахунок того, що широкий фронт вільного ходіння зброї, крім того, війна завдає шкоди емоційному стану, і також це економічні злочини, пов'язані з низьким достатком людей», - продовжив Аваков.
«Так відбувається в Британії і США, і у нас. Це питання комплексне, ми усвідомлюємо ці ризики і готові крок за кроком йти вперед", - додав міністр внутрішніх справ.




Як повідомляв ONLINE.UA, міністерство внутрішніх справ України, яке очолює Арсен Аваков, частково розкрило перелік нагороджених короткоствольною зброєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?