Відомий боєць АТО з гумором розповів про нову повістку: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий боєць АТО з гумором розповів про нову повістку: опубліковано фото

Відомий боєць АТО з гумором розповів про нову повістку: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Відомий боєць сил антитерористичної операції Олександр Мамалуй, снайпер і суддя, який нещодавно написав жорстку відповідь судді-зраднику з Криму, отримав повістку з'явитися на парад в Києві до Дня Незалежності та з гумором написав про подію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мамалуя.
«Рюкзак - військкомат - Десна... Чу! Що за тупіт далеко?! Чи не кінноту пустив на нас супостат замість Су-25тих ?! Ні. Це тилові активісти, Великі Борці З Корупцією, Судами, Пам'ятками, Вулицями, І Всім, Що не Стріляє у Відповідь, звично рвонули до бабусі в Саратов!», - пише Мамалуй.
«Та стійте! Стривайте! Та куди ви ?! СТОП!!!! Це не ТА повістка! Це не сьома хвиля! Це просто нас на Парад везуть!», - іронізує Мамалуй.
«Рюкзак - військкомат - Десна - Київ - Парад - додому: не встиг дописати, як вже, прям, ломанулись, шо лосі по кукурудзі! ))) Сидіть рівно поки!», - жартує боєць.


Як повідомляв ONLINE.UA, на репетиції військового параду військовослужбовців Збройних сил України, який приурочений до 25 річниці незалежності України, вперше показали парадну форму українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?