Путін змінив одного зі своїх міністрів
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін змінив одного зі своїх міністрів

Путін змінив одного зі своїх міністрів
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

за пропозицією прем'єра РФ Дмитра Медведєва призначив новим главою Міністерства освіти і науки РФ співробітницю адміністрації президента Ольгу Васильєву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Дмитро Ліванов, який займав пост раніше, стане спеціальним представником президента РФ з торгово-економічних зв'язків з Україною.


"Добре, ми так і зробимо, згоден", - заявив Путін, відповідаючи на пропозицію, озвучену Медведєвим на зустрічі в аеропорту Бельбек в анексованому Криму 19 серпня.


Ліванова призначили міністром освіти 21 травня 2012 року. Раніше колишній глава Міністерства освіти та науки працював ректором Національного дослідницького технологічного університету МІСіС.


Васильєва - доктор історичних наук, професор, почесний професор Московського державного гуманітарно-економічного університету. В апараті президента займалася управлінням з громадських проектів.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в п'ятницю, 19 серпня, розпочався візит президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим, він має намір провести на анексованому півострові оперативну нараду з членами Ради безпеки РФ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?