Чи може Путін почати велику війну з Україною: з'явилося важливе пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи може Путін почати велику війну з Україною: з'явилося важливе пояснення

Чи може Путін почати велику війну з Україною: з'явилося важливе пояснення
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін

не здатний почати повноцінну війну в Україні, вважає берлінський історик архітектури і публіцист Дмитро Хмельницький.


Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За словами Хмельницького, в Кремлі вже давно зрозуміли, що не в силах прямо протистояти НАТО і США, тому стали робити дрібні капості Заходу, підтримуючи терористів в різних країнах.


"У Кремля це стара радянська традиція. Після війни СРСР зрозумів, що слабкий для прямого конфлікту з США і НАТО. Тоді було поставлено завдання капостити дрібно: підтримувати різних революціонерів, терористів... Таким чином, створювалися проблеми для європейських країн, а потім це ставало предметом політичного торгу для Кремля", - пояснив публіцист.


Він переконаний, що у нього немає шансів що-небудь змінити в будь-якій з країн, в тому числі і в Україні.


"Зараз Путін продовжує те, що робив ще СРСР. Але шансів щось змінити, в якійсь європейській країні, у нього немає. Він в Україні особливо нічого не може змінити. Ну да, віджали вони Крим і нав'язали війну на Донбасі. Але почати повноцінну війну вони не можуть", - зазначив Хмельницький.


"Це демонстрація сили, якої не існує. Капості робити вони можуть. Можливо, зможуть і відкрито кинути війська проти України, але це буде кривава каша, яка поховає і путінський режим", - додав він.


Повний текст

інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Велика війна з Україною поховає Путіна - публіцист з Німеччини про агентів Кремля та розвал Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?