Дружина Саакашвілі йде у велику політику: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Саакашвілі йде у велику політику: стали відомі деталі

Дружина Саакашвілі йде у велику політику: стали відомі деталі

У Грузії

дружина колишнього президента країни, а нині українського чиновника, губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Сандра Рулофс балотується в депутати в Зугдідському районі від колишньої партії влади "Єдиний національний рух".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Виступаючи в п'ятницю на передвиборному мітингу в селі Корцхелі, на якому зібралися кілька сотень людей, Рулофс заявила, що готова до боротьби і сподівається на підтримку виборців.


"За чотири роки після Міші (з моменту відставки Саакашвілі з поста президента - ONLINE.UA) чинна влада не зробила нічого, хоча могла зробити багато. Сьогодні в Грузії застій, стагнація, а у нинішньої влади немає ніякого бажання щось змінювати", - сказала кандидат у депутати.


Рулофс зазначила, що партія "Єдиний національний рух" зазнала поразки на попередніх парламентських виборах через допущені помилки.


"Перш ніж прийняти рішення балотуватися в депутати, я запитала Мішу, чи можуть в разі нашої перемоги на виборах повторитися колишні помилки? Він відповів, що ні", - заявила вона.


Присутні на зустрічі з кандидатом в депутати довго скандували "Сандра", "Сандра". Учасникам акції сподобалося, що частину свого виступу Рулофс виголосила менгрельскою мовою, яка відрізняється від грузинської.


Нагадаємо, що парламентські вибори в Грузії відбудуться 8 жовтня.


Раніше глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл

Саакашвілі виступив з гучними звинуваченнями на адресу мерії Одеси

, яка, за його словами, є в тісному зв'язку з адміністрацією президента РФ Володимира Путіна і його куратором - абхазьким сепаратистом Іналем Ардзінбою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?