Сплив несподіваний факт про фотографії АТО, які вразили соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Сплив несподіваний факт про фотографії АТО, які вразили соцмережі

Сплив несподіваний факт про фотографії АТО, які вразили соцмережі
Джерело:  online.ua

Знімок із зони антитерористичної операції на Донбасі, який був названий кращою фотографією про війну в Україні в 2016 році, виявився постановочним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в Facebook радника міністра оборони України Дмитра Муравського, автора фотографії, яке він ставив під постом журналіста Юрія Бутусова.



Про постановочність фото Муравський написав в коментарях у Бутусова в рамках діалогу з журналісткою

Анастасією Березою.


«Продивилася останні фото автора за 2016-й рік. Пригнічена тим, що агітаційні постановочні листівки з мужніми військовими в ідеальній формі і благосними дітьми в чистому яскравому одязі збирають відгуків чи не більше, ніж роботи наших фотографів з Донбасу часів активних бойових дій», - написала Береза.


«Анастасія, якщо яскраві і постановочні фото Вам не до смаку, Ви можете подивитися мій альбом 2014 року, де є практично все гарячі точки серпня 2014 в ЧБ Іловайськ, Красногорівка, Піски та інше», - відповів Муравський.


Береза ​​при цьому підкреслила, що ці постановочні фотографії є ​​потрібними і важливими, але при їх публікації необхідно вказувати, що фото не є репортажем із зони АТО, оскільки це може знизити рівень довіри до справжніх фотографій військових дій на Донбасі.




Як повідомляв ONLINE.UA, бійці Національної гвардії затримали чоловіка з підробленим журналістським посвідченням, який вів незаконну відеозйомку на території Інституту ядерних досліджень Національної академії наук в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?