Розслідування загибелі Boeing на Донбасі: названа тривожна для Росії дата
Категорія
Світ
Дата публікації

Розслідування загибелі Boeing на Донбасі: названа тривожна для Росії дата

Розслідування загибелі Boeing на Донбасі: названа тривожна для Росії дата
Джерело:  online.ua

Нідерланди 28 вересня опублікують офіційні результати кримінального розслідування катастрофи  літака Boeing рейсу МН17 Malaysia Airlines на Донбасі, що сталася 17 липня 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
Згідно з інформацією голландських ЗМІ, про дату публікації результатів розслідування заявили нідерландські прокурори.
"Ми проінформували родичів жертв, що 28 вересня у нас відбудеться нова зустріч, під час якої будуть розкриті результати кримінального розслідування", - заявив представник прокуратури Нідерландів Вім де Бруїн.
Відомо, що в звіті буде назвала точна модель ракети, якою збили літак.
У той же час у міжнародних експертів практично немає сумнівів у тому, що винною в загибелі пасажирів Boeing є Російська Федерація. Ряд експертів неодноразово підкреслювали, що літак був збитий з російського «Бука», який привезли на Донбас в липні 2014 року.
Нагадаємо, літак був збитий 17 липня 2014 року і впав в районі Тореза Донецької області. Рейс МН17 здійснював переліт за маршрутом з Амстердама (Нідерланди) в Куала-Лумпур (Малайзія). На борту було 283 пасажири і 15 членів екіпажу, всі вони загинули.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти Bellingcat опублікували неспростовні докази перевезення російського "Бука" по території Донбасу в день аварії малайзійського Boeing рейсу МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?