Деканоїдзе зробила важливу заяву щодо вбивства Шеремета
Категорія
Події
Дата публікації

Деканоїдзе зробила важливу заяву щодо вбивства Шеремета

Деканоїдзе зробила важливу заяву щодо вбивства Шеремета
Джерело:  online.ua

У розслідуванні убивства журналіста Павла Шеремета є великий прорив, заявила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
"З ранку ми заслуховували нові деталі. Можу сказати, що є великий прорив, але, звичайно, є величезна рутинна робота, яку ми виконуємо», - сказала Деканоїдзе.
«Я категорично проти того, щоб деталі розслідування розголошували, хто б це не був, або ГПУ, або хтось інший. Це шкодить розслідуванню", - підкреслила глава Національної поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляв, що в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета є серйозний прогрес, проте деталі цієї кримінальної справи поки не підлягають розголошенню.
Нагадаємо, вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.
Раніше слідчі назвали чотири основні версії, які вони відпрацьовують в процесі розслідування вбивства Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?