У зоні АТО зловили бойовика, який воював проти "кіборгів": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У зоні АТО зловили бойовика, який воював проти "кіборгів": з'явилося відео

У зоні АТО зловили бойовика, який воював проти "кіборгів": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У зоні проведення антитерористичної операції Служба безпеки України затримала бойовика терористичного угруповання "Восток" так званої ДНР, який штурмував донецький аеропорт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
У відомстві підкреслюють, що житель Авдіївки приєднався до бойовиків в травні 2014 року і брав участь в бойових зіткненнях з українськими підрозділами (бійців-захисників донецького аеропорту називають «кіборгами» - Ред.) в районі аеропорту Донецька.
"Отримавши завдання від одного з ватажків "ДНР" про підготовку низки терактів, бойовик відмовився його виконувати і залишив бандформування. Однак, повернувшись в Авдіївку, він продовжив співпрацювати з терористами, надаючи їм інформацію про українські війська, розташовані уздовж лінії розмежування", - сказано в повідомленні СБУ.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) і 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих формувань) Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA, в місті Курахово Донецької області Служба безпеки України затримала члена банди бойовиків так званої ДНР "Сомалі", яку очолює "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?