Скандальний радник Трампа прийняв резонансне рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний радник Трампа прийняв резонансне рішення

Скандальний радник Трампа прийняв резонансне рішення

Американське видання Washington Post з посиланням на свої джерела повідомило про те, що член передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа Пол Манафорт пішов у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"Манафорт подав Трампу і іншим членам команди заяву про відставку в п'ятницю", - повідомили співрозмовники Washington Post, яких цитує УП.
Джерела також повідомляють, що Манафорт йде з передвиборчої кампанії Трампа, зберігаючи нормальні відносини з ним, Манафорт при цьому продовжує підтримувати Трампа на виборах.
Пізніше видання The Guardian підтвердило цю інформацію з посиланням на заяву Трампа.
"Сьогодні вранці Манафорт подав заяву про вихід з кампанії, яку я прийняв", - сказано в заяві.
Він подякував Манафорту за роботу.
"Пол - справжній професіонал, і я бажаю йому великих успіхів", - додав Трамп.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США після публікації інформації про присутність в списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Пола Манафорта, який керує виборчою кампанією кандидата в президенти Дональда Трампа, порадили скандальному мільярдерові знятися з президентських перегонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?