У серйозній ДТП на Волині постраждали діти: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

У серйозній ДТП на Волині постраждали діти: з'явилося фото

У серйозній ДТП на Волині постраждали діти: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

На автодорозі поблизу села Павлівка у Волинській області в ДТП в результаті зіткнення легковика з мікроавтобусом постраждали чотири людини, серед яких троє дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції Волинської області.
Відзначається, що за кермом легковика Skoda Octavia перебував 53-річний житель Іваничівського району Волинської області, який не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Volkswagen T5, під керуванням 41-річного жителя Рівненської області.
«В результаті ДТП постраждали четверо пасажирів Volkswagen T5», - сказано в повідомленні.
«Мешканців Рівненської області, 36-річну та 10-річну пасажирок госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні. У неповнолітньої медики діагностували закритий перелом лівої ліктьової кістки зі зміщенням. У 36-річної постраждалої - закрита черепно-мозкова травма», - додали в поліції.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Житомирській області 19 серпня священик на смерть збив дитину, при цьому стало відомо, що справу вже намагаються зам'яти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?