На Заході розкрили механізм розвалу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

На Заході розкрили механізм розвалу Росії

На Заході розкрили механізм розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Чим довше Росією править президент Володимир Путін, тим глибше прірва, в яку скочується країна, і тим вище ймовірність розпаду РФ, вважає берлінський історик архітектури і публіцист Дмитро Хмельницький.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Чим довше править Путін, тим менше шансів у Росії вийти з нинішньої ситуації, зберігши цілісність. Але це може бути і непогано. Мені здається, що мало хорошого в тому, що така величезна країна управляється з Москви. Думаю, Путін в доступному для огляду майбутньому нікому передавати владу не буде. Однак це і підвищує ризики для РФ. Країна може розпастися на кілька великих шматків", - зазначив Хмельницький.
За його словами, що буде з Росією, яка розпадеться, і хто керуватиме окремими регіонами, прогнозувати складно.
"Куди підуть ці регіони Росії? Це загадка. Хто прийде до влади в Сибіру або Татарстані? Загадка. Майбутнє Росії дуже важко прогнозувати", - додав експерт.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Велика війна з Україною поховає Путіна - публіцист з Німеччини про агентів Кремля та розвал Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?