Ватажок ЛНР заявив про небачене повернення переселенців на Донбас: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Ватажок ЛНР заявив про небачене повернення переселенців на Донбас: опубліковано відео

Ватажок ЛНР заявив про небачене повернення переселенців на Донбас: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок ЛНР Ігор Плотницький, який вперше з'явився на публіці після замаху, заявив, що на Донбас повернулися 95% переселенців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
"Весь цей час ми не чекали милості від долі, ми працювали, ми працювали самовіддано, ми працювали так, як може працювати тільки народ Донбасу, ми відновлювалися, ми багато змогли зробити. Ми відновили школи, соціальні об'єкти, інфраструктуру, залізницю, промисловість. На сьогоднішній день це все працює, люди працюють. люди повернулися. Повернення людей у ​​нас і в Донецьку перевищує цифру в 95%", - сказав Плотницький.
На його думку, люди побачили різницю між життям у ЛНР і в Україні, і в псевдореспубліці їм подобається більше.
"Це говорить про те, що люди не просто повернулися додому, вони повірили, вони побачили різницю. І на сьогоднішній день ця різниця дуже суттєва. Ми бачимо, що відбувається в Україні. Яким шляхом розвитку, якщо це можна назвати розвитком, йде Україна. Що вона робить. Які шляхи вона шукає для вирішення питання з нами. Ми говорили і стверджуємо, що Мінськ - це єдина альтернатива", - зазначив ватажок ЛНР.


Раніше в соцмережі висміяли темні окуляри Плотницького, в яких він вийшов в люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?