Міністр оборони зробив заяву щодо нових боїв в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Міністр оборони зробив заяву щодо нових боїв в Україні

Міністр оборони зробив заяву щодо нових боїв в Україні

Міністр оборони Степан Полторак  заявив, що бойова загроза Україні залишається надзвичайно високою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
"З того часу, як російські війська перетнули кордон України в 2014 році, бойова загроза залишається надзвичайно високою. І тому ми готуємося, ми робимо все можливе для того, щоб відстояти нашу територіальну цілісність", - сказав Полторак, додавши, що для цього, зокрема, проводиться підготовка бійців в навчальних центрах і на полігонах.
  
Міністр також повідомив, що 23 серпня президент Петро Порошенко "вручить більше 150 одиниць бойової техніки в Чугуєві, відразу цю техніку перевірять на навчаннях, і відразу ця техніка піде на фронт".
"Техніка після параду (до Дня Незалежності України - ред.) також піде по військових частинах для укомплектування частин і підрозділів", - зазначив Полторак.
Нагадаємо, раніше президент  Петро Порошенко заявив, що військовий стан і чергова хвиля мобілізації можуть бути оголошені в разі серйозної ескалації в зоні бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?