Знаменитий музикант присвятив пісню Україні та її героям: з'явилося яскраве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий музикант присвятив пісню Україні та її героям: з'явилося яскраве відео

Знаменитий музикант присвятив пісню Україні та її героям: з'явилося яскраве відео

Знаменитий музикант і лідер групи Воплі Відоплясова Олег Скрипка представив пісню "Україна", присвятивши її бійцям, які захищають країну в  зоні АТО на Донбасі, а також кожному українцеві, хто пишається своєю батьківщиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співака.
Пісня представлена ​​до 25-ї річниці незалежності України. Авторами музики і слів виступили Олег Скрипка та Євген Гапон - фронтмени українських гуртів Воплі Відоплясова і Nokturnal Mortum. Відеоряд на пісню "Україна" зробив відомий український художник Олег Шупляк.
"Ця пісня народжувалась довго і непросто. Ми намагалися укласти в неї власні переживання і очікування. Але життя в Україні вирує занадто швидко. Всі студійні аудіоверсії не встигали за цим виром... Фронтовий тур групи ВВ з виступами в Авдіївці, Мар'їнці та Костянтинівці ще більше змінив моє сприйняття світу. Там я побачив українських героїв. Це - алмази, кристально чисті і міцні. У порівнянні з ними кіношні супермени - хлопчаки для биття. я пишаюся тим, що живу на одній землі і дихаю одним повітрям з такими людьми", - розповів Скрипка.
Музикант також зазначив, що мріє, щоб його сприйняття рідної землі, яке він вклав у пісню, відчув кожен українець.
"Ця пісня є подарунком українським бійцям-атлантам, які тримають на своїх плечах мирне небо над Україною. А також - кожному українцеві, який пишається своєю країною, уособлює з нею свою долю, своє майбутнє і несе відповідальність за неї", - додав музикант.


Раніше повідомлялося, що  в мережі до 25-ї річниці незалежності України з'явився новий відеоролик, в якому йде мова про те, що кожен народжений вільним.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?