Біля берегів США відбулася серйозна НП з атомним підводним човном
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля берегів США відбулася серйозна НП з атомним підводним човном

Біля берегів США відбулася серйозна НП з атомним підводним човном

Поблизу узбережжя  американського штату Вашингтон  сталося зіткнення стратегічного атомного підводного човна «Луїзіана» з кораблем постачання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Командування Тихоокеанського флоту ВМС США повідомило, що інцидент стався під час проведення «рутинних операцій» 18 серпня. Обидва кораблі самостійно пройшли в порти для усунення пошкоджень. Постраждалих в результаті зіткнення не було.
Командування проводить розслідування події, про його подробиці інформації не надходило. Фахівці проводять оцінку пошкоджень, які отримали кораблі.
Відзначимо, що стратегічний атомний підводний човен «Луїзіана» типу «Огайо» озброєний 24 міжконтинентальними балістичними ракетами системи «Трайдент», оснащеними головними частинами з індивідуальним наведенням.
Раніше повідомлялося, що  в Туреччині було перекрито рух у протоці Босфор через зіткнення суховантажу і катера берегової охорони, в результаті якого загинула людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?