У Києві прямо на вулиці відкрили стрілянину, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві прямо на вулиці відкрили стрілянину, є поранені

У Києві прямо на вулиці відкрили стрілянину, є поранені

У ніч на 20 серпня на вулиці Братиславській у Деснянському районі  міста Києва  сталася стрілянина, в результаті якої двоє людей отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Національної поліції Києва Оксани Блищик.
"Поліція отримала повідомлення про стрілянину на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції. За попередньою інформацією, в ресторані між чоловіками виник конфлікт. Зрештою, з'ясувати стосунки вони вирішили на вулиці. В результаті на вулиці пролунали постріли", - написала вона.
Блищик додала, що двох чоловіків з пораненнями доставили в лікарню, де їм надали медичну допомогу.
Поліція опитує можливих свідків, розшукує всіх учасників інциденту і встановлює, з якої зброї стріляли. Вирішується питання про правову кваліфікацію інциденту.
Раніше повідомлялося, що  в Дарницькому районі міста Києва невідомі поранили чоловіка з вогнепальної зброї, і зникли з місця інциденту на автомобілі Daewoo.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?