Ватажок ЛНР лицемірно розплакався на камеру: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР лицемірно розплакався на камеру: опубліковано відео

Ватажок ЛНР лицемірно розплакався на камеру: опубліковано відео

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький

 лицемірно розплакався під час інтерв'ю, говорячи про війну на Донбасі..


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Савелія Вассермана.


"Це найкраще підтвердження якого Главу ми могли втратити. Тому не треба! Це справжня людина", - іронічно прокоментував відео блогер.


В інтерв'ю "Групі інформації за злочинами проти особистості" Плотницький заявив, що готовий пробачити українців, якщо вони кардинально змінять свою думку.


"Вони - наші брати і сестри", - сказав ватажок бойовиків ЛНР.


Після цього він зробив паузу, нібито витираючи сльози. Плотницький встав і пройшовся по кабінету, намагаючись впоратися з емоціями.


"Вибачте, будь ласка, просто стільки життів поклали ... і чужих і своїх ... заради амбіцій деяких дурнів... Бійка серед близьких, серед слов'ян буває найжорстокіша... Прийде час, і ми все одно будемо використовувати слов'янську духовність, слов'янський принцип прощення, будемо прощати, після того, як зміниться у них світогляд, розуміння, ставлення", - сказав ватажок бойовиків.



Раніше повідомлялося, що,

вперше з'явившись на публіці після замаху, ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив, що на Донбас повернулися 95% переселенців

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?