Лекція Макаревича в Одесі переросла в сутичку: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Лекція Макаревича в Одесі переросла в сутичку: з'явилися фото та відео

Лекція Макаревича в Одесі переросла в сутичку: з'явилися фото та відео
Джерело:  Думська

Лекція  російського музиканта і лідера легендарної групи "Машина часу" Андрія Макаревича  «Про красу», яка пройшла в Одесі, супроводжувалася тиснявою і сутичкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Думську.


Повідомляється, що послухати російського гостя прийшло дуже багато народу. Організатори лекції попереджали в соцмережах, що більше 2 тисяч чоловік в Зеленому театрі не поміститься і доведеться закривати ворота. Так і сталося: вхід перекрили за годину до початку лекції.
Однак люди продовжували прибувати. У якийсь момент почалася тиснява, потім одесити, які не потрапили в театр, скандуючи «Андрію, Андрію», спробували зайти всередину. Втрутилася охорона, яка відтіснила натовп.
На місце прибули патрульні поліцейські. Через якийсь час все заспокоїлося. Постраждалих в результаті інциденту не було.


Раніше повідомлялося, що  російська газета звинуватила музиканта Андрія Макаревича в тому, що той у своєму інтерв'ю "Ехо Москви" назвав росіян рабами.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?