Згладжує конфуз: в Україні пояснили один з гучних кроків Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Згладжує конфуз: в Україні пояснили один з гучних кроків Путіна

Згладжує конфуз: в Україні пояснили один з гучних кроків Путіна
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда пояснив, що президент Росії Володимир Путін намагається згладити конфуз зі  спробою зробити новим послом в Києві свого повпреда в Приволзькому федеральному окрузі Михайла Бабича, призначивши "цивільного" Дмитра Ліванова спецпредставником РФ з торгово-економічних відносин з Україною.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Путін звик діяти батогом і пряником, так і згладити конфуз з невдалим проштовхуванням російського посла до Києва йому було необхідно. Тому він представив нового спецпредставника по торгово-економічним відносинам з Україною Дмитра Ліванова, який до останнього часу обіймав посаду міністра освіти і науки", - зазначає експерт.
На його думку, нове призначення Путіна виглядає цікаво, незважаючи на заяву російського президента про зацікавленість в продовженні дипвідносин з Україною.
"Призначення вельми цікаве, оскільки товарообіг між Росією і Україною стрімко скорочується, і навіть солдафонські жарти Путіна про абсолютно цивільного Ліванова, якого не варто боятися українській владі, і твердження, ніби Росія не зацікавлена ​​в згортанні відносин з Україною, виглядають непереконливо", - вважає Магда.
Більше  читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Незручно вийшло: навіщо Путін приїжджав до Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?