Бійка зі стріляниною в Києві: з'явилися фото та відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка зі стріляниною в Києві: з'явилися фото та відео з місця подій

Бійка зі стріляниною в Києві: з'явилися фото та відео з місця подій

Поліція затримала одного з підозрюваних, які влаштували  стрілянину біля кафе в Деснянському районі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в кафе на вулиці Братиславській між чоловіками виник конфлікт. Щоб з'ясувати стосунки, вони вийшли на вулицю: почалася бійка і прозвучало кілька пострілів. В результаті двох чоловіків з пораненнями доставили в лікарню. Зловмисники з місця події зникли на двох автомобілях.
Зі свідчень свідків поліцейські з'ясували, що чоловіки, які стріляли, поїхали на автомобілі «Тойота Ленд Крузер» сріблястого кольору. Орієнтування по розшуку зловмисників передали всім автопатрулям. При плані-перехопленні патрульні помітили машину, яка рухалася на великій швидкості. Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував, тому його зупинили в результаті переслідування.
"За кермом знаходився 24-річний уродженець Вінницької області, який відмовився давати будь-які пояснення, посилаючись на статтю 63 Конституції України. Однак при огляді машини в салоні виявили два зареєстрованих пристрої для відстрілу гумовими кулями і магазин з патронами до одного з них. Водія затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Поліція встановлює і розшукує інших учасників інциденту. з місця події також вилучено гільзи, які разом зі зброєю відправили на проведення експертизи", - розповів начальник ГУ Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.
За повідомленнями лікарів, у 47-річного потерпілого сліпе поранення лівої кисті й поверхневе поранення вуха (його життю нічого не загрожує), а у його 41-річного товариша - вогнепальне поранення м'яких тканин правої і лівої скроневої області голови і сліпе поранення ліктя (чоловік без свідомості в післяопераційному стані знаходиться в реанімаційному відділенні).
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, а після проведення першочергових слідчих дій - по ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Раніше повідомлялося, що в Дарницькому районі міста Києва невідомі поранили чоловіка з вогнепальної зброї, і зникли з місця інциденту на автомобілі Daewoo.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?