Знову втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифри
Категорія
Події
Дата публікації

Знову втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифри

Знову втрати на Донбасі: у Порошенка озвучили цифри
Джерело:  УНН

Спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що за минулу добу в  зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі  загинув один український військовий, ще четверо були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


"За минулу добу в результаті бойових дій загинув 1 український військовослужбовець, 4 отримали поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - сказав Мотузяник.
За його словами, українська розвідка зафіксувала, що з 18 по 19 серпня в зоні АТО загинули 24 бойовики і 37 були поранені.
"Головне управління розвідки надало підтверджену інформацію про втрати ворога за 18-19 серпня. Загалом, 24 бойовики загинули і 37 отримали поранення з 6 бандформувань, що входять в так звані ДНР і ЛНР. Значних втрат зазнали підрозділи повітряно-десантних військ ЗС РФ, в тому числі триста тридцять перший гвардійський парашутно-десантний полк, який дислокується в Костромі і входить до складу 98-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії з постійним розміщенням в обласному центрі Іванівської області Росії - місті Іваново", - розповів спікер АП з питань АТО.
Раніше повідомлялося, що  бойовики ЛНР обстріляли окуповане ними місто Стаханов у Луганській області, звинувативши в обстрілі Збройні сили України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?