Екс-президент України озвучив головний сценарій атаки Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-президент України озвучив головний сценарій атаки Путіна

Екс-президент України озвучив головний сценарій атаки Путіна
Джерело:  online.ua

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що ескалація конфлікту в зв'язку з провокаціями в окупованому Криму є свідченням підготовки  президента Росії Володимира Путіна  нового загострення на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Кравчука виданню « Апостроф ».


«Події в Криму - це свідчення підготовки нового загострення на Донбасі?», - запитав першого президента України кореспондент видання.


«Саме так - нового загострення проти України. Я бачу, що вони шукають, який би ще знайти для цього привід. Думаю, що одна з причин - це святкування нами 25-річчя Незалежності», - відповів Кравчук.


«Так, Путін не може змиритися з тим, що Україна вже 25 років живе як незалежна держава. Ще до незалежності, або може в перші її роки, я вже не пам'ятаю точної дати, - він заявив, що Україна не є "природною державою" і, отже, як у такої, у неї немає перспективи », - продовжив Кравчук.


«Це я приблизно процитував слова Путіна. Тобто його позиція полягає в тому, що Україна не є "природною державою" і, відповідно, не може існувати, а раз так, то вона, з його точки зору, сама повинна розвалитися, або він їй в цьому допоможе», - вважає перший президент України.


«Я думаю, що якщо буде загострення (на Донбасі - Ред.), то за допомогою старих методів: будуть введені додаткові так звані "добровольці", найманці. Прийдуть нові конвої, нове озброєння і цими силами вони можуть почати наступ. Але я вірю, що ми цей наступ відіб'ємо», - додав Кравчук.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Кравчук заявив, що Україна не стане по-справжньому незалежною державою, поки не вирішить питання з "раковою пухлиною" Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?