Любителі "руського миру" побили волонтера і капелана: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Любителі "руського миру" побили волонтера і капелана: з'явилися подробиці

Любителі "руського миру" побили волонтера і капелана: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У місті Василівка  Запорізької області  в п'ятницю, 19 серпня, невідомі напали на капелана Михайла Ільницького та волонтерів Романа Волицького та Степана Солука.


Про це повідомляє ONLINLE.UA з посиланням на Facebook 8-го окремого батальйону УДА "Аратта".


Повідомляється, що нападників було 15 чоловік, невідомі порізали колеса в бусі, на якому їхали капелан і волонтери, а також важко побили їх.


"Очевидно, напад було сплановано. Капелан і волонтери зупинилися на заправці, відразу за ними під'їхав мотоцикл з російськими номерами, а хвилиною пізніше машина", - розповіли в батальйоні.


Відзначається, що особливо сильно постраждав Волицький, який ходить з палицею, а тому не зміг швидко відреагувати на напад.


Отець Михайло і Солук були побиті, останньому невідомі нападники розбили голову.


В даний час Степан і Роман знаходяться в лікарні, відзначають в батальйоні.


Також уточнюється, що скутер був з російськими номерами, а машина - з харківськими.


"Побили капелана і волонтерів на заправці VOG. Працівники заправки закрили двері перед нашими друзями, які просили допомоги. Працівниця заправки ще й викинула телефон, який їй дав капелан, щоб викликала поліцію. Виглядало все так, ніби працівники діяли зі злочинцями заодно", - вважають в батальйоні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці липня в Києві компанія  напідпитку   напала на поліцейських, яким довелося зробити попереджувальні постріли в повітря, щоб заспокоїти нападників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?