Репетиція параду і асфальт: Міноборони жорстко відповів Київавтодору, а в мережі киплять суперечки
Категорія
Україна
Дата публікації

Репетиція параду і асфальт: Міноборони жорстко відповів Київавтодору, а в мережі киплять суперечки

Репетиція параду і асфальт: Міноборони жорстко відповів Київавтодору, а в мережі киплять суперечки
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони України заявили, що звинувачення «Київавтодору» з приводу того, що військова техніка під час  підготовки параду до дня Незалежності в Києві  руйнує асфальт, не відповідають дійсності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Міноборони в Facebook.


«Відповідно до існуючих вимог експлуатації, вся важка броньована техніка, яка бере участь у військовому параді, ... забезпечені асфальтоходними гусеницями, які не залишають слідів на асфальтовому покритті», - повідомили в Міноборони.


«Якщо асфальтове покриття руйнується від проїзду зазначеної техніки, то проблема не в техніці, а в якості дорожнього покриття. Звертаємося до КК "Київавтодор" не поширювати завідомо неправдиву інформацію, сформульовану на підставі фото з соціальних мереж, а не на власних дослідженнях», - додали в Міноборони.


При цьому в соціальних мережах розділилися думки з даного питання.


«Я зараз опущу всю риторику про парад. Він потрібен, і я йому радий, але поговоримо про це потім. Я про Київавтодор. Лицемірна організація вирішила чудесним чином розпиляти в черговий раз бабло, прикривши низьку якість асфальту нібито ушкодженнями від танків», - написав у свою чергу в Facebook блогер Антон Сененко.


«Коли, цікаво, почнуть садити за те, що дороги руйнуються раніше покладеного терміну?», - додав Сененко.


Віта Бишенко: пофарбують, буде як новий))


Luidmyla Derzhypolska: Антон, вчора на власні очі бачила, як ця "забезпечена насадками техніка» не залишала сліду. Перші дві одиниці пройшли чисто, а після наступних асфальт по Хрещатику був добре подовбаний.


Олексій Зубов: "Низька якість асфальту" де? Чувак, що ти несеш? ти на Перемоги був? Ти бачив, як це зараз робиться? А минулорічні зроблені там шматки ти бачив? Вони до цих пір як нові. Діячі мін.оборони тупо накосячілі, а тепер розповідають, що асфальт поганий. А навесні, коли тріщини з-під гусениць стануть ямами, знову вилізе такий ось діяч і буде розповідати, який ... еровий асфальт Київавтодор кладе.


При цьому блогер Ярослав Матюшин в Facebook написав такий коментар: «Заїхав провідати батьків і забрати мамині аналізи. У шірокінском напрямку ... уяріт канонада - від цього швидко відвикаєш. А так-то кияне можуть заздрити мешканцям Маріуполя. 24го танки не подряпають нам асфальт. Всі наші танки в полях».



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в "Київавтодорі" поскаржилися, що через репетицію параду до Дня Незалежності України під колесами важкої військової техніки зруйнувалося асфальтне полотно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?