Прем'єр Росії підірвав соцмережі новою заявою про зарплати вчителів
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр Росії підірвав соцмережі новою заявою про зарплати вчителів

Прем'єр Росії підірвав соцмережі новою заявою про зарплати вчителів
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв  заявив, що зарплата російських викладачів «виглядає вельми пристойно».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Медуза».


На Всеросійській педагогічній нараді Медведєв також заявив, що необхідно збільшити заробітну плату педагогам додаткової освіти, але на це «треба знайти гроші».


Раніше на початку серпня у Медведєва запитали, чому в Дагестані вчителі отримують 10-15 тисяч рублів, а поліцейські - від 50 тисяч. Він відповів, що робота вчителем - це покликання, і за це завжди платили мало. Медведєв висловив упевненість, що «енергійний викладач» знайде спосіб «якось ще щось заробити». Заради заробітку прем'єр

РФ порадив йти працювати в бізнес, а не в школу або вуз.


Середня зарплата в Росії, за даними Росстату, становить близько 38 тисяч рублів, при цьому вчителі з регіонів в 2015 році повідомляли, що їх оклад може становити менше 10 тисяч рублів.


При цьому заява Медведєва про те, що зарплата вчителів «виглядає вельми пристойно», підірвала соцмережі.


«Медведєв заявив, що російські вчителі загалом і в цілому - примхливі багатії, постійно вимагають підвищення і без того гігантської зарплати», - написав користувач Twitter Володимир Терехов.



«Сам же він отримує непристойно, додав в кінці свого виступу Медведєв», - поіронізувати користувач «Alex».




«Дик і айфончік виглядає пристойно поки рот закритий)))», - жартуй користувач «Добрий Еех».


«Медведєв прав! Зарплата вчителів і лікарів адекватна середньому доходу переважної більшості населення РФ », - пише користувачка Nina Smirnova.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше користувачі соцмережі висміяли прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва за його вибір одягу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?