Відому артистку побили на Сорочинському ярмарку: стали відомі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відому артистку побили на Сорочинському ярмарку: стали відомі подробиці

Відому артистку побили на Сорочинському ярмарку: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Артистку Інну Білоконь, відому як сценічна мама персонажа  Вєрки Сердючки, побили невідомі цигани на Сорочинському ярмарку в Полтаві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Вєст і».


Нападники на артистку також побили її 18-річну дочку Яну.


Друзі Інни Білоконь розповіли виданню подробиці того, що сталося: «Це трапилося на Сорочинському ярмарку. У Інни з її чоловіком Олегом в Полтаві, власне там вони і живуть, є свій невеликий ресторанний бізнес, і щороку вони беруть участь у Сорочинському ярмарку, у них там є точка».


«Чоловіка Інни в той момент не було. Їй допомагала дочка і подруга. До них підійшли цигани. Стався конфлікт, і цигани, а їх, за словами Інни, було чоловік 12, накинулися на них з кулаками. Зараз Інна вся в гематомах, а у дочки травма щелепи. А поліція, яка приїхала за їх викликом, через численні синці навіть не одразу впізнала Інну», - додали співрозмовники видання.


Сама Інна Білоконь від коментарів поки відмовилася, посилаючись на погане самопочуття.


У поліції Полтавської області виданню підтвердили факт побиття.


«Інна Білоконь звернулася до нас в ніч з 18 на 19 серпня, заявивши про побої особами ромської національності. У даній справі відкрито кримінальне провадження», - заявили в поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український артист Андрій Данилко судиться компанією, яка вже десять років використовує його сценічний персонаж для реклами своєї продукції, зокрема мова про напої "Вєркін Квас Класичний" і "Вєркін Квас Похмільний".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?