Масштабна аварія сталася у Вінницькій області, багато постраждалих: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна аварія сталася у Вінницькій області, багато постраждалих: з'явилися фото

Масштабна аварія сталася у Вінницькій області, багато постраждалих: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Вінницькій області в дорожньо-транспортній пригоді постраждали семеро людей, з них троє дітей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції Вінницькій області.


У відомстві зазначають, що аварія сталася близько 19:30 19 серпня на дорозі між населеними пунктами Михайлівка-Маньківка Тульчинського району Вінницької області.


За попередньою інформацією, 42-річний водій автомобіля "ВАЗ-2110" зіткнувся з "Газеллю", яка після маневру зміни смуги руху їхала попереду.


«В результаті зіткнення тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали водій легковика, його п'ятеро пасажирів, серед яких - троє дітей, і пасажир "Газелі", - сказано в повідомленні.


Всіх постраждалих госпіталізували до Тростянецької, а дітей - Челябінської лікарні у Вінницькій області.


Постраждалі у віці 3, 8 і 12 років, відповідно до попередніх оглядів лікарів, отримали струс головного мозку. У старшої дитини діагностували також забій плечового суглоба.


В даний час поліція встановлює причини аварії, автомобілі відігнали на штрафмайданчик.


Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України, санкції статті передбачають покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін або без такого.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на автодорозі поблизу села Павлівка у Волинській області в ДТП в результаті зіткнення легковика з мікроавтобусом постраждали чотири людини, серед яких троє дітей.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?