Заява українського міністра налякала бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Заява українського міністра налякала бойовиків ДНР

Заява українського міністра налякала бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Заява міністра оборони України Степана Півторака про те, що після параду до Дня Незалежності військова техніка попрямує до військових частин для їх доукомплектування, не на жарт налякала бойовиків так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


«Звертаємося до представників місії ОБСЄ і просимо зафіксувати заяву міністра оборони України Півторака, в якій йдеться про те, що військова техніка після проведення параду до Дня Незалежності попрямує на фронт», - заявив «заступник командувача оперативного командування республіки» Едуард Басурін.


За його словами, наявність в зоні конфлікту озброєння, яке буде демонструватися на параді в Києві, суперечить Мінським угодами.


Раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що "Техніка після параду (до Дня Незалежності України - Ред.) також піде по військових частинах для укомплектування частин і підрозділів".


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше президент Петро Порошенко заявив, що військовий стан і чергова хвиля мобілізації можуть бути оголошені в разі серйозної ескалації в зоні бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?