"Православний футбол" з Валуєвим і главою РПЦ насмішив соцмережі: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

"Православний футбол" з Валуєвим і главою РПЦ насмішив соцмережі: з'явилися фото

"Православний футбол" з Валуєвим і главою РПЦ насмішив соцмережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Росії  20 серпня на Соловецькому острові відбувся товариський матч збірної зірок Росії проти збірної школярів Соловків в рамках православного форуму пам'яті Святителя Філіпа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова, який опублікував відповідні фотографії.



У збірній «зірок Росії» грали колишній боксер, депутат держдуми РФ Микола Валуєв і міністр культури Володимир Мединський, при цьому на грі «зоряної команди» проти соловецьких школярів був присутній патріарх Московський і всієї Русі Кирил.




«Микола і Патріарх: на Соловках зіграли в футбол, Мединський в складі», - підписав фотографії в Twitter Смирнов.


При цьому «православний» футбол з Валуєвим і Патріархом Кирилом насмішив користувачів Twitter.


«Тепер Валуєва канонізують, напевно ....», - пише користувачrf Тихомирова Ольга.




«Миколку потягнуло до коріння, судячи з його мордb, його предки там охороняли ув'язнених», - коментує користувач «Зацікавлений».


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський карикатурист Сергій Йолкін у своїй роботі висміяв депутата Держдуми РФ і колишнього боксера Миколу Валуєва, який став ведучим дитячої телепередачі "На добраніч, малюки!".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?