Ердоган пояснив Порошенко позицію по Криму після зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган пояснив Порошенко позицію по Криму після зустрічі з Путіним

Ердоган пояснив Порошенко позицію по Криму після зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, в ході якої сторони обговорили незмінність позицій по ряду ключових питань.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


"Реджеп Тайіп Ердоган запевнив Петра Порошенка в незмінності позиції Туреччини щодо підтримки незалежності та територіальної цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах. Президент Туреччини також заявив, що Турецька Республіка не визнає окупацію Криму і буде продовжувати всіляко підтримувати кримських татар", - сказано в повідомленні.


Сторони також наголосили на обопільній налаштованості і надалі докладати всіх зусиль з метою поглиблення стратегічного партнерства між двома державами.


При цьому лідери двох держав окремо обговорили питання розвитку взаємодії в енергетичній сфері, підкреслюють в прес-службі.


Президент України також висловив своєму турецькому колезі співчуття з приводу недавніх терористичних актів, що забрали життя людей на сході країни, а також підтвердив підтримку з боку України законно обраній владі Турецької Республіки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в рамках зустрічі з Володимиром Путіним 9 серпня Реджеп Тайіп Ердоган підтвердив, що всі основні питання, пов'язані з "Турецьким потоком", вже оформлені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?