Відому журналістку в Росії облили фекаліями: в мережі обурюються і радіють
Категорія
Світ
Дата публікації

Відому журналістку в Росії облили фекаліями: в мережі обурюються і радіють

Відому журналістку в Росії облили фекаліями: в мережі обурюються і радіють
Джерело:  online.ua

Російську журналістку Юлію Латиніну  облили фекаліями біля готелю "Україна" в Москві, при цьому в соцмережах вже активно відреагували на подію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ren.tv.


За словами Латиніної, після нападу вона вирішила дійти до редакції радіостанції "Ехо Москви", розташованої в трьох кілометрах від готелю.


"Облили г ** ном і добре", - прокоментувала подію Латиніна в ефірі "Ехо Москви".


Відзначимо, нападникам на Латиніну вдалося втекти.


При цьому журналістка пов'язує атаку зі своєю професійною діяльністю. На її думку, напад було ретельно сплановано. Вона пов'язує дії хуліганів з появою в пресі її публікацій про Євгена Пригожина, який відомий як керівник ТОВ "Агентство інтернет-досліджень", "фабрики кремлівських тролів" в Ольгино під Санкт-Петербургом.


Відзначимо, Юлія Латиніна є опозиційною в РФ журналісткою і активно критикує політику президента РФ Володимира Путіна.


«Поговорив з Латиніною. Подаємо заяву в поліцію. Там, до речі, урядова траса і камери», - написав у своєму Twitter головний редактор «Еха Москви» Олексій Венедиктов.


«Загроза де # ь # ом реальна як ніколи для урядової траси! Якщо без сміху, це повне неподобство», - коментує користувач «Одна ти така».


"Як людина, котра провела зиму 1980/81 року в штрафних нарядах, зокрема в ротному сортирі в/ч 12651 в Забайкальському ордена Леніна військовому окрузі, свідчу: відмитися від запаху лайна досить просто. Досить гарячої води і шматка мила. Відмитися від запаху, який видає твоя біографія, набагато складніше. Практично неможливо. Це я про керівництво правоохоронних органів, прокуратури та адміністрацію РФ, що вже не перше десятиліття вигодовують покидьків ", - написав у підтримку Латиніної в своєму Facebook письменник і публіцист Віктор Шендерович.


При цьому в мережі з'явилися і зловтішні коментарі з приводу інциденту з Латиніною.



«Латиніна не тоне!», - пише користувач «Ветеран ОМОН».


Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні в Києві колишнього народного депутата від ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка, який нині є депутатом Київради, облили фекаліями прямо на засіданні комісії з питань екологічної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?