Напад з фекаліями на журналістку: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

Напад з фекаліями на журналістку: з'явилося відео з місця подій

Напад з фекаліями на журналістку: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого показані наслідки  нападу з фекаліями на російську опозиційну журналістку Юлію Латиніну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Костянтина Логожіна.


«З місця нападу на журналістку Юлію Латиніну невідомих з каністрою з фекаліями приходять перші кадри. На відео видно, що бурою масою забруднена частина тротуару», - сказано в анотації до відео.


Нагадаємо, двоє невідомих напали на Латиніну біля готелю "Україна" в Москві, обливши фекаліями. Журналістка при цьому заявила, що атака була ретельно спланована, а зловмисники вистежували її протягом декількох тижнів.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в квітні в Києві колишнього народного депутата від ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка, який нині є депутатом Київради, облили фекаліями прямо на засіданні комісії з питань екологічної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?