У Харкові неадекватний пасажир таксі влаштував стрілянину: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові неадекватний пасажир таксі влаштував стрілянину: з'явилися фото

У Харкові неадекватний пасажир таксі влаштував стрілянину: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Патрульні  в Харкові  затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в таксі з автомата АКС-74М.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook патрульної поліції Харкова.


Відзначається, що під час патрулювання до патрульного екіпажу звернувся водій таксі, який розповів, що в автомобіль до його колеги, іншого водія таксі, сів чоловік в камуфляжній формі з автоматом АКС-74М і під час руху почав вести себе неадекватно. За словами водія, він вистрілив з автомата в вікно таксі, в якому їхав.


«Патрульні негайно виїхали на місце можливого перебування автомобіля, де помітили його і простежили за ним. На вулиці Тракторобудівників, коли водій зупинився, патрульні витягнули правопорушника з автомобіля», - сказано в повідомленні.


У поліції зазначають, що у чоловіка спостерігалися ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори при поверхневому огляді виявили у чоловіка автомат АКС-74М, патрони для автомата і оснащений патронами магазин.


«На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Зараз інцидентом займаються слідчі», - додали в поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 20 серпня на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва сталася стрілянина, в результаті якої двоє людей отримали поранення.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?