У Криму розігнали мітинг ошуканих окупантами людей: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму розігнали мітинг ошуканих окупантами людей: опубліковано відео

У Криму розігнали мітинг ошуканих окупантами людей: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Поліція окупаційної влади  в анексованому Криму  розігнала мітинг "Обдурений Крим" в Сімферополі, незважаючи на те, що збори було санкціоновано.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook кримського активіста, голови "Кримського антикорупційного комітету" Іллі Большедворова.


"Наш захід не відбувся, але, незважаючи на це, організаторів затримує поліція", - повідомив Большедворов.


За його словами, узгоджена заздалегідь акція була зірвана поліцією, правоохоронці не надали документів, що підтверджують заборону на проведення мітингу.


"Не дивлячись на всі старання членів ОЗГ з влади Криму, на мітинг" Обдурений Крим "прийшло близько 200 чоловік. Це ті люди, які нічого не побоялися, і зважилися висловити свою думку. Багато хто приїхав з Гурзуфа. Незважаючи на те, що мітинг був розпущений організаторами після незаконної заборони поліції на його проведення, організаторів затримує поліція», - написав Большедворов.


«Ось і звернулися до президента, начебто, він десь тут? Як думаєте, є шанс до нього достукатися, або наше ОЗУ - це верхівка влади для Криму? "- Також написав Большедворов.


При цьому в мережі з'явилися відео з кадрами розгону мітингу поліцією.




Як повідомляв ONLINE.UA,  політичний експерт Євген Магда заявив, що головними цілями візиту президента РФ Володимира Путіна до Криму було бажання продемонструвати згуртованість свого режиму і те, що Москва ігнорує думку світової спільноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?