Пентагон зробив прогноз щодо великого вторгнення Росії в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Пентагон зробив прогноз щодо великого вторгнення Росії в Україну

Пентагон зробив прогноз щодо великого вторгнення Росії в Україну
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони США спробували розвіяти натяки про можливість масового  вторгнення Росії в Україну  і заявили про те, що концентрація російських військ на кордоні пов'язана тільки з щорічними військовими навчаннями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yahoo News, які цитують представника Пентагону капітана Джеффа Девіса.


Представник Міноборони США Девіс заявив, що у Вашингтоні стурбовані риторикою, що дедалі загострюється, як з боку Києва, так і Москви. «Ми стурбовані тим, що Росія продовжує окупацію Криму, ми стурбовані підвищенням рівня насильства в Східній Україні», - заявив Девіс.


«Однак ми не бачимо того «єдинорога», якого вистежують багато хто - тієї ідеї, що має статися якесь масштабне короткострокове нарощування сил або пересування військ», - сказав Девіс.


«Я думаю, що пересування, які ми спостерігаємо, пов'язані з планованими навчаннями, і ми не бачимо такого масового нарощування сил, на яке натякали», - додав представник Пентагону.


Як повідомляв ONLINE.UA,  18 серпня президент України Петро Порошенко заявив, що не виключає повномасштабного вторгнення Росії в Україну, він також попереджав про можливість введення в такому випадку воєнного стану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?