У мережі показали, як міністр оборони навчився їздити на танку: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі показали, як міністр оборони навчився їздити на танку: опубліковані фото

У мережі показали, як міністр оборони навчився їздити на танку: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Степан Полторак  освоїв ази водіння танка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого волонтера і блогера Романа Доніка.


«Вчора Полторак, після короткого інструктажу начальника 169 УЦ Мікаца і найкоротшого курсу по тому, що потрібно смикати, щоб їхало туди і як зробити тудою, перший раз сів за важелі і проїхав по досить складній пересіченій трасі близько 20 км», - написав Доник.


«Шматок ялинки на борту таки привіз, але то для запаху і маскування. Тобто, практично за годину, при певних навичках, засвоїв, зрозумів механіку і поїхав», - додав волонтер.


«Справа в тому, що подія дійсно, злегка для нашої армії не звична. Згадайте всіх генералів армії минулих періодів і розкажіть мені, хто з них, крім як покрасуватися, щось міг з бойовою технікою зробити. Тим більше прийти і сказати - навчи. І не просто сказати, а взяти і навчитися. Це з хорошого», - продовжив Доник.


«Тепер погане. Дуже погане. Для службовців навчальних центрів, інструкторів усіх мастей, забронзовілих генералів і паркетних полковників. Міністр оборони, генерал армії України, Степан Тимофійович Полторак, особисто вирішив пройти експрес-навчання за кількома ЗУСовками. Не так щоб навчання, а швидше азів по верхівках нахапатися», - продовжив волонтер.


«Але цього буде достатньо, щоб перевірити базовий рівень тих, кого готують в учебці ... Тільки танком справа не закінчиться. І тільки покатушками теж. Там, в Десні багато спеціальностей. Так що починайте тепер тремтіти. А ще є чутки, що не тільки міністр буде це робити. Кажуть, почнеться почин з генералів армії», - додав Доник.


Він також опублікував відповідні фото.


Як повідомляв ONLINE.UA,  заяву міністра оборони України Степана Півторака про те, що після параду до Дня Незалежності військова техніка попрямує до військових частин для їх доукомплектування, не на жарт налякала бойовиків так званої ДНР.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?