Бійці АТО і волонтери вразили всесвітньо відомого актора: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Бійці АТО і волонтери вразили всесвітньо відомого актора: з'явилися фото

Бійці АТО і волонтери вразили всесвітньо відомого актора: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор Пірс Броснан, який прославився роллю Джеймса Бонда в «бондіані», відвідав Українську церкву в центрі Лондона і поспілкувався з українськими волонтерами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в Facebook в співтоваристві «Типовий Лондон».


«Пірс Броснан, відомий агент 007, відвідав сьогодні Українську церкву в центрі Лондона. Він поспілкувався з волонтерам з Українсько-Британської організації, які допомагають воїнам АТО!», - сказано в повідомленні.



«Пірс був вражений силою і мужністю наших співвітчизників, і побажав Україні миру і процвітання. "You are strong!" (Ви сильні - Ред.) - висловив він своє захоплення і підтримку Україні», - додали в співтоваристві.



Як повідомляв ONLINE.UA,  болгарський актор Станіслав Яневський, який прославився роллю чарівника і знаменитого гравця в квідич Віктора Крама в сазі про Гаррі Поттера, був помічений в футболці з зображенням глави Чечні Рамзана Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?