Бойовики ЛНР замахнулися на війну в Європі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР замахнулися на війну в Європі: з'явилося відео

Бойовики ЛНР замахнулися на війну в Європі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Альтернативою мінському процесу є війна, яка охопить країни Європейського Союзу, заявив представник  так званої ЛНР  на переговорах в Мінську Владислав Дейнего.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новини Донбасу ».

"Очевидно, що цей процес (мінських переговорів - Ред.) треба продовжувати, а не міняти переговірників .... Політичний процес зупинений повністю", - сказав Дейнего.


При цьому ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що війна "багато чому навчила" жителів "республіки".


Дивіться відео з 1:10.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше президент України Петро Порошенко допустив, що у разі загострення ситуації на сході країни і в Криму буде введено військовий стан, а також оголошено мобілізацію. Порошенко зазначив, що разом з міжнародними партнерами України зможе змусити агресора сісти за стіл переговорів, змусити виконувати взяті на себе зобов'язання в Мінському процесі і повернути "нормандський формат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?