Стало відомо, як вірний соратник Путіна вибирав "гарматне м'ясо" для Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як вірний соратник Путіна вибирав "гарматне м'ясо" для Донбасу

Стало відомо, як вірний соратник Путіна вибирав "гарматне м'ясо" для Донбасу
Джерело:  online.ua

Чеченський доброволець АТО, лікар-хірург Аміна Окуєва заявила, що в першу чергу на Донбас відправляли тих чеченців, яких  лідер Чечні і друг президента Росії Володимира Путіна Рамзан Кадиров  вважав «чеченцями другого сорту», ​​і до яких у нього було мінімум довіри.


Про це Окуева розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Одного разу, на початку війни (в 2014 році, - ONLINE.UA), туди досить масово направлялися кадировци, скажімо так,"другого сорту". Це були ті люди, до яких у самого Кадирова була мінімальна довіра, і, відповідно, яких він невисоко цінував», - розповіла лікар.


«Наприклад, це могли бути бойовики з розформованих банд Ямадаєвих, Какиєвих і інших конкурентів Кадирова в боротьбі за подачки з кремлівського столу, яким після краху їх господарів довелося переформатуватися в кадировців, так як тільки в цьому вони бачили захист для себе. Саме їх, в першу чергу, відправляли на забій на Донбас як гарматне м'ясо», - додала Окуєва.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Кадиров відправляв на Донбас тих, кого вважав людьми "другого сорту" - Аміна Окуєва

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?