Суд відпустив з України відомого політика
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд відпустив з України відомого політика

Суд відпустив з України відомого політика
Джерело:  online.ua

Екс-лідер партії УКРОП Геннадій Корбан  знаходиться на лікуванні в Ізраїлі, куди він виїхав на підставі дозволу, наданого Дніпровським районним судом Києва від 7 червня 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову райсуду Києва щодо запобіжного заходу для Корбана від 11 серпня, яку опублікувала "Перша інстанція".


У постанові вказується, що Корбан, до якого 6 лютого 2015 року було застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, не мав права залишати місця свого проживання до 15 квітня. 14 квітня термін дії запобіжного заходу продовжили.


«07.06.2016 року слідчим суддею Дніпровського районного суду міста Києва надано дозвіл підозрюваному на виїзд в державу Ізраїль, з метою проведення лікування в Тель-Авівському Медичному Центрі (Іхілов)», - сказано в постанові.


«Так, я дійсно перебуваю в Ізраїлі. Займаюся питаннями свого здоров'я, оскільки трохи розтратив його за останні 2,5 роки, захищаючи країну», - написав Корбан в Facebook.


«Спостерігаючи з боку, Україна все більше нагадує мені той самий літак німецьких авіаліній, який врізався в Альпи тому, що пілот вирішив ефектно самоубитися, а другий пілот не встиг прорубати двері в кабіну», - також написав Корбан.


Як повідомляв ONLINE.UA,  колишній заступник голови Дніпропетровської ОДА та екс-лідер партії УКРОП Геннадій Корбан не зміг балотуватися на довиборах до Верховної Ради по мажоритарному округу Дніпропетровська через умовного терміну ув'язнення на півтора роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?