Вбивство Шеремета: стали відомі нові деталі стеження за журналістом
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: стали відомі нові деталі стеження за журналістом

Вбивство Шеремета: стали відомі нові деталі стеження за журналістом
Джерело:  online.ua

У Національній поліції є припущення про те, хто стежив за  журналістом Павлом Шереметом, убитим 20 липня, заявив перший заступник глави Національної поліції Вадим Троян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


За словами Трояна, після виходу з відпустки він звернувся до керівника Нацполіціі Хатіі Деканоїдзе для проведення службової перевірки інформації про організацію незаконного спостереження за Павлом Шереметом і керівником видання «Українська правда» Оленою Притулою.


"Службове розслідування відбулося, матеріали направлені в прокуратуру, висновок розслідування говорить тільки про одне - ніяких законних або незаконних дій щодо Шеремета і його сім'ї Нацполіціей не проводилося", - заявив Троян.


При цьому він зазначив, що слідство "має припущення, хто міг організувати стеження", коментуючи репліку про те, що Шеремет заявляв про стеження за ним.


"Припущення (хто вів стеження - Ред.) є, але про це (стеження - Ред.) було заявлено ще в листопаді (2015 року - Ред.)", - зазначив Троян і додав, що не може повідомити більше.


Раніше на ряді сайтів з'явилася інформація про те, що Троян нібито організував стеження за Шереметом.


Генпрокурор Юрій Луценко заявляв про відкриття провадження за інформацією про організацію Трояном незаконного стеження за Шереметом і Оленою Притулою.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Троян заявив, що у Національній поліції є чотири версії вбивства журналіста Павла Шеремета, і зараз головне завдання полягає в тому, щоб встановити основну версію вбивства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?