Екс-бійців "Торнадо" затримали в Дніпрі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-бійців "Торнадо" затримали в Дніпрі: опубліковані фото

Екс-бійців "Торнадо" затримали в Дніпрі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У неділю, 21 серпня, в Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали двох екс-бійців  розформованого батальйону спецпризначення "Торнадо"  за спробу крадіжки барсетки з документами із застосуванням фізичного насильства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.


"В ході відпрацювання території, співробітниками патрульної поліції за скоєний злочин був затриманий Князько Іван Володимирович 1987 року народження, уродженець села Успенка, Краснодарського краю, РФ ... Був співробітником батальйону спеціального призначення "Торнадо", перебував на посаді командира групи", - зазначається в довідці Нацполіціі.



Також, згідно з повідомленням, було затримано громадянина України Лісовського Станіслава Олеговича, який, за інформацією  РБК-Україна, також ніс службу в батальйоні спецпризначення "Торнадо".



Як повідомляв ONLINE.UA,  один з обвинувачених бійців розформованої роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Юрій Шевченко визнав свою провину за трьома з чотирьох інкримінованих йому статей Кримінального кодексу, і суд змінив йому запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?