Затримання екс-чиновника часів Януковича: з'явилися подробиці і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання екс-чиновника часів Януковича: з'явилися подробиці і відео

Затримання екс-чиновника часів Януковича: з'явилися подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Екс-керівника Держагентства з питань залучення інвестицій часів побіжного президента Віктора Януковича Владислава Каськіва  затримали в Панамі при спробі в'їхати на територію Коста-Ріки, заявив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Громадське ТБ ».


"Він намагався покинути територію Панами і намагався в'їхати на територію Коста-Ріки. Костариканськв влада відмовила йому у в'їзді. А панамські колеги звернули увагу на те, що навпроти прізвища Каськіва стоїть так звана "червона картка" "Інтерполу", - сказав Єнін.


За його словами, Каськіва тимчасово затримали, панамські правоохоронці звернулися до України, і отримали підтвердження того, що українська сторона має намір клопотати про екстрадицію Каськіва.


Єнін також повідомив, що в даний момент Україна вже звернулася до панамської влади із запитом на екстрадицію Каськіва і просить обрати йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на період розгляду цього запиту.



Як повідомляв ONLINE.UA, 25 марта  глава МВС Арсен Аваков заявив, що Каськів оголошений в розшук.


У 2012 році Каськів підписав угоду на $ 1 млрд з іспанської кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясувалося, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?