Український чемпіон Олімпіади розповів про ракету, яка "вибухає" в Москві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український чемпіон Олімпіади розповів про ракету, яка "вибухає" в Москві

Український чемпіон Олімпіади розповів про ракету, яка "вибухає" в Москві
Джерело:  online.ua

Каноїст Юрій Чебан, що завоював друге олімпійське «золото» для збірної України на  іграх в Ріо в 2016 році, спеціально замовив човен, на якій була зображена ракета, що вдало «вибухнула» в Москві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на« Радіо Свобода ».


«З того моменту, коли наша країна і люди стали переживати важкі часи, я вирішив робити тематичні малюнки зі змістом. У 2014 році я спеціально замовив човен, на якому була зображена ракета, що вдало «вибухнула» в Москві», - розповів Чебан.


«У Ріо хотів більше фрагментів на човен, але не вийшло. Тому там вдало фінішував човен з козаками, які скачуть на конях з булавою і шаблею, як символ того, що ми - нескорений, вільний народ, який твердо стоїть на своєму і в силах дати відсіч всім », - додав Чебан.



Як повідомляв ONLINE.UA,  український каноїст Юрій Чебан завоював золоту медаль на XXXI Літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, 18 серпня Чебан фінішував першим в спринті на 200 метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?