У поліції розповіли, скільки в Україні залишилося "злодіїв в законі"
Категорія
Події
Дата публікації

У поліції розповіли, скільки в Україні залишилося "злодіїв в законі"

У поліції розповіли, скільки в Україні залишилося "злодіїв в законі"
Джерело:  online.ua

Заступник голови Національної поліції України Вадим Троян  повідомив, що з України депортували 11 так званих "злодіїв в законі" за останні 4 місяці, при цьому ще 17 знаходяться на території країни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


"Злодіїв в законі" у нас, коли я став шефом кримінальної поліції, ми нараховували 28. За 4 місяці моєї роботи ми депортували 11 осіб, "злодіїв в законі", у яких не було громадянства України ", - розповів Троян.


Він також заявив, що йому відомі випадки, коли кримінальні авторитети повертаються в Україну, і їх депортують знову.


"Один два рази перетинав кордон і повертався в Україну, але ми його три рази депортували", - додав заступник голови Нацполіціі.


Троян також поінформував, що в поліції "дуже хороша динаміка розкриття злочинів", але суди не завжди заарештовують затриманих.


"Розкриття особливо тяжких злочинів, розбоїв - 50%, грабежів - кожен третій. З 10 крадіжок - 2-3 розкриваємо. Цього року були заарештовані 34 групи, які займалися угонами. Щодо крадіжок - максимум 15-20% в судах арештовуються. Всіх інших суди відпускають, і вони серед нас живуть і можуть продовжувати свої злочини ", - додав Троян.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про зростання рівня злочинності в Україні, за його словами, він пов'язаний з тим, що поліція перестала закривати нерозкриті справи, з доступністю зброї з фронту і низьким рівнем достатку населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?